Never Idle & VeriTread Partner For Logistics Transport

0
Never Idle & VeriTread Partner For Logistics Transport

Οι ανάδοχοι επωφελούνται από τη συνεργασία Never Idle και VeriTread

Ποτέ αδρανές λογότυπο
Ποτέ αδρανές λογότυπο

Brookfield, Wisconsin (6 Ιουλίου 2018) ‒ Never Idle LLC, η αγορά ενοικίασης και πώλησης από ανάδοχο σε εργολάβο και η VeriTread For Business, ανακοίνωσαν ότι συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες της Never Idle θα έχουν την καλύτερη επιλογή μεταφοράς logistics στις παραδόσεις εξοπλισμού. Η συμφωνία επιτρέπει στο Never Idle να αξιοποιήσει την πλατφόρμα VeriTread For Business για να κανονίσει την απρόσκοπτη μεταφορά με αξιόπιστους φορείς εκμετάλλευσης βαρέων αποστάσεων κατά τη μετακίνηση του κατασκευαστικού εξοπλισμού μεταξύ του ιδιοκτήτη και του ενοικιαστή ή αγοραστή.

Όταν ένας ανάδοχος νοικιάζει εξοπλισμό από άλλο ανάδοχο μέσω του Never Idle, η αποστολή και η τιμή της αποστολής θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας Marketplace and Business της VeriTread. Η VeriTread συλλέγει προσφορές για την αποστολή από ένα δίκτυο αξιόπιστων μεταφορικών εταιρειών, ώστε ο ενοικιαστής να είναι σίγουρος ότι η Never Idle χρησιμοποιεί ανταγωνιστικές τιμές από ειδικευμένους, ασφαλισμένους αποστολείς.

«Το Never Idle κάνει premium για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των πελατών του», δήλωσε ο Terry Dolan, Πρόεδρος του Never Idle. Η εργασία μέσω του VeriTread For Business επιτρέπει στο Never Idle να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο δίκτυο προτιμώμενων παρόχων που ανταποκρίνονται και υπερβαίνουν αυτές τις προσδοκίες.

«Σχεδιάσαμε τη διαδικασία για να κάνουμε τις ενοικιάσεις από ανάδοχο σε εργολάβο μια νικηφόρα εμπειρία», είπε ο Dolan. «Θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι ούτε ο ανάδοχος που παρείχε το περιουσιακό στοιχείο ούτε ο ανάδοχος που νοικιάζει ή αγοράζει το περιουσιακό στοιχείο δεν θα έπρεπε να εμπλακεί στη διαχείριση της υλικοτεχνικής υποστήριξης για τη μεταφορά της μονάδας από το ένα μέρος στο άλλο. Το VeriTread For Business μας προσφέρει τα εργαλεία για να το κάνουμε αυτό. Ουσιαστικά παρέχει εσωτερικές υπηρεσίες μεσιτείας εμπορευμάτων στους πελάτες μας χωρίς να είναι καθόλου ναυλομεσίτης. Η παροχή στους πελάτες μας αξιόπιστης και ανταγωνιστικής βοήθειας στις μεταφορές αποτελεί κρίσιμο στοιχείο του μοντέλου μας και πιστεύουμε ότι η VeriTread έχει την τέλεια λύση.»

Αποδεδειγμένα Αποτελέσματα

Η συνεργασία της VeriTread έχει ήδη αποδειχθεί χρήσιμη για έναν πελάτη του Never Idle που αναζητούσε ένα συγκεκριμένο κομμάτι εξοπλισμού. Η Never Idle ερεύνησε και εντόπισε έναν ιδιοκτήτη που θα ήταν πρόθυμος να πουλήσει και στη συνέχεια βοήθησε στη διάρθρωση της συναλλαγής πώλησης. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα VeriTread, η Never Idle είχε εξασφαλίσει έναν πιστοποιημένο αποστολέα και φόρτωσε τον εξοπλισμό σε ένα φορτηγό για παράδοση στον αγοραστή εντός 24 ωρών.

Ο Dolan είπε, «Αυτή η επιτυχημένη συναλλαγή έγινε πολύ πιο εύκολη από τη συνεργασία με την VeriTread. Ο πελάτης έλαβε τη διαπραγματευθείσα συμφωνία εντελώς με το κλειδί στο χέρι ενώ συνέχιζε τις κανονικές εργασίες. Αναλάβαμε την προμήθεια, τη μεταφορά και την τιμολόγηση.”

Το VeriTread For Business επιτρέπει επίσης στο Never Idle να αναπτυχθεί και να επεκτείνει το προτιμώμενο δίκτυο αξιοποιώντας τη διαθέσιμη χωρητικότητα των δικών του προμηθευτών. «Πολλοί από τους εργολάβους με τους οποίους η Never Idle συνάπτει σχέσεις, κατά καιρούς, θα έχουν υποεκμεταλλευθεί τη διαθέσιμη ικανότητα μεταφοράς», δήλωσε ο Brian Ratkovec, Διευθυντής Πωλήσεων της VeriTread. «Θέλουμε οι ίδιες εταιρείες να είναι σε θέση να εντοπίσουν ευκαιρίες για έλξη για το Never Idle, καθώς και άλλους πελάτες που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες Marketplace και Business της VeriTread».

————————————————– ————————————————– ————————————————– —-

Με έδρα το Μπρούκφιλντ του Ουισκόνσιν, το Never Idle ιδρύθηκε από τον Terry Dolan, ο οποίος κατείχε κορυφαίες εκτελεστικές θέσεις με τους Case, Ingersoll Rand, Generac και πιο πρόσφατα ήταν ο Πρόεδρος των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική για την Ritchie Brothers Auctioneers. Το Never Idle προσφέρει την πρώτη πλήρως διαχειριζόμενη αγορά ενοικίασης και πωλήσεων από ανάδοχο σε εργολάβο του κλάδου. Η αποστολή του Never Idle είναι να μετατρέψει τον εξοπλισμό που δεν χρησιμοποιείται επί του παρόντος από τον ιδιοκτήτη του σε κέντρο κερδοφορίας, ώστε οι εργολάβοι να μπορούν να επικεντρωθούν στην κύρια δραστηριότητά τους, δηλαδή την απόκτηση νέων έργων, την υποβολή προτάσεων προσφορών και την παράδοση έργων εγκαίρως και βάσει προϋπολογισμού. Εργολάβοι στο τέλος χρήστη της διαδικασίας ενοικίασηςσσ – οι σε ν.εed εξοπλισμού μπορεί εύκολα να λάβει παράδοση ενοικιαζόμενου εξοπλισμού μέσα από το δίκτυο Never Idle.

Η αποστολή της VeriTread είναι να απλοποιήσει και να βελτιώσει τη βιομηχανία μεταφορών βαρέων αποστάσεων. Πιστεύουν ότι ενισχύοντας τις υπάρχουσες σχέσεις, βελτιώνοντας την ακρίβεια των πληροφοριών και μειώνοντας τη συνολική αβεβαιότητα, θα παράγουν μια καλύτερη εμπειρία μεταφοράς προς όφελος των παρόχων μεταφορών και των πελατών της ναυτιλίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:

Sara Schmuck, Account Manager

Ellenbecker Communications, Inc.

Τηλέφωνο: 507-945-1008 ; Φαξ: 877-572-9860

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]

Schreibe einen Kommentar