4 απλά πρώτα βήματα για να μειώσετε τα απόβλητά σας

4
4 απλά πρώτα βήματα για να μειώσετε τα απόβλητά σας
απόβλητα

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα απόβλητα πετάτε στον κάδο απορριμμάτων σας και πού ακριβώς πηγαίνουν;

Λοιπόν, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει για χωματερές, αλλά αυτό που δεν έχουμε σκεφτεί είναι η επιρροή που έχουν στο οικοσύστημά μας και στον εαυτό μας. Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι αυτές οι μονάδες είναι γεμάτες με επικίνδυνο υλικό που όχι μόνο μολύνει το περιβάλλον αλλά δυνητικά επηρεάζει και την υγεία μας. Αυτό είναι αποτέλεσμα των εκπομπών μεθανίου, ενός από τους μεγαλύτερους παράγοντες που συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή (EPA.gov).

Τούτου λεχθέντος, αυτά τα επικίνδυνα απόβλητα μπορούν να αποφευχθούν εάν μπορούμε όλοι να κάνουμε μικρά βήματα για να μειώσουμε την πρόσληψη σκουπιδιών. Αν και αυτή η διαδικασία δεν θα φαίνεται τόσο βολική και θα είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσετε, θα έχει θετικό αντίκτυπο στην προστασία του περιβάλλοντος και ίσως ακόμη και του γενικού τρόπου ζωής. Σε αυτήν την ανάγνωση, θα εισαγάγω τέσσερις φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις για τις καθημερινές οικιακές ανάγκες που χρησιμοποιούνται, οι οποίες ως επί το πλείστον πρέπει να σας κάνουν πλαστικά απόβλητα.

Πριν προχωρήσετε στις συμβουλές, θα ήθελα να αναφέρω ότι όταν ξεκινάτε το ταξίδι σας με αυτές τις εναλλακτικές, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον καθώς θα είναι τα πιο ευρηματικά, καθώς το υλικό είναι συνήθως βιοδιασπώμενο ή εύκολα κομποστοποιήσιμο. είναι επίσης πιθανό να διαρκέσουν περισσότερο στις περισσότερες περιπτώσεις.

1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟ VS ΜΕΛΙΣΚΕΡΙ

Η πλαστική μεμβράνη είναι σίγουρα μια επιλογή για τη συντήρηση των πιάτων και των υπολειμμάτων. Αν και αυτά τα υλικά μπορεί να είναι ανακυκλώσιμα σε συγκεκριμένα μέρη και πόλεις. Δεν μας βοηθά να πετύχουμε τον στόχο μας να μειώσουμε τον αντίκτυπό μας στα απόβλητα.

Η εναλλακτική, το Beeswax wraps. Αυτά δεν είναι μόνο επαναχρησιμοποιήσιμα και μπορούν να πλυθούν, αλλά διατηρούν το φαγητό σας για περισσότερο από το παραδοσιακό πλαστικό περιτύλιγμα. Αυτό το έχω μάθει από εμπειρία.

Αυτά έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη και πλέον πωλούνται παντού, συμπεριλαμβανομένου του amazon. Αυτά είναι οικονομικά και σας εμποδίζουν να αγοράσετε ποτέ πλαστική μεμβράνη. Όχι μόνο θα μειώσετε τη χρήση πλαστικού, αλλά αυτό το υλικό είναι βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο.

Επαναχρησιμοποιήσιμη μεμβράνη τροφίμων με κερί μέλισσας
Δείτε στο Amazon

HONEYALLEY Επαναχρησιμοποιήσιμη μεμβράνη φαγητού με κερί μέλισσας, 7 συσκευασίες πλαστικό χωρίς εναλλακτική για αποθήκευση τροφίμων, φιλικό προς το περιβάλλον, βιώσιμο μπολ...
Δείτε στο Amazon

2. ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Πιθανότατα τα έχετε ξαναδεί ή ακόμα και αν έχετε ένα ζευγάρι και απλά ξεχάσατε να τα φέρετε μαζί σας. Αυτά πωλούνται σε όλο το Διαδίκτυο και συνήθως στα τοπικά σουπερμάρκετ και εμπορικά κέντρα. Τούτου λεχθέντος, το συνιστώμενο υλικό θα είναι 100% βαμβάκι, καθώς είναι επίσης σταθερό στη σύνθεση και καθαρίζεται ευκολότερα.

Μπορεί επίσης να υπάρχουν σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, και μπορεί να λάβετε μικρότερες σακούλες για δημητριακά και ξηρούς καρπούς, ακόμη και αλεύρι και άλλα εκλεπτυσμένα προϊόντα μαγειρικής. Αυτό είναι ένα ακόμη υλικό που θα σας επιτρέψει να μειώσετε τα πλαστικά απόβλητα και είναι συνήθως πιο αξιόπιστο όσον αφορά την αντοχή του υλικού.

WiseLife επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες παντοπωλείου Καλάθια αποθήκευσης Τσάντες αγορών [3 Pack],Αδιάβροχο πτυσσόμενο πτυσσόμενο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο Β...
Τιμή: 19,99 $
Επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες παντοπωλείου (5 πακέτο, μαύρες) - Χωρήστε 40+ λίβρες - Εξαιρετικά μεγάλες και εξαιρετικά δυνατές, βαριές τσάντες αγορών - τσάντες παντοπωλείου...
Τιμή: 17,99 $

3.ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΜΠΑΜΠΟΥ

Αν και υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για τα κανονικά οικιακά μας είδη. Το τελευταίο που θα ονομάσω είναι για εσάς
οδοντόβουρτσα. Οι περισσότερες οδοντόβουρτσες Bamboo είναι απολύτως σταθερές στη λιπασματοποίηση (ανάλογα με τη μάρκα που αγοράζετε).

Αυτό θεωρεί ότι είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον και μπορεί να τα βρείτε παντού τώρα. Προσωπικά μόλις αγόρασα ένα πακέτο Ten για λίγο λιγότερο από δέκα δολάρια από το Amazon και δεν θα επιστρέψω ποτέ ξανά σε μια κανονική οδοντόβουρτσα.

Schreibe einen Kommentar