Πώς οι μακροπρόθεσμες εγγυήσεις ηλιακής ενέργειας μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλη εξοικονόμηση πόρων

3
Πώς οι μακροπρόθεσμες εγγυήσεις ηλιακής ενέργειας μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλη εξοικονόμηση πόρων

Η πιθανή εξοικονόμηση κόστους ζωής είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας όταν οι Αυστραλοί αποφασίζουν να αγοράσουν ένα ηλιακό σύστημα. Οι πελάτες της E-Smart Solar αναγνωρίζουν ότι μόλις εγκατασταθεί το ηλιακό τους σύστημα, το νοικοκυριό τους μπορεί να αρχίσει να μειώνει τους λογαριασμούς ενέργειας και ακόμη και να κερδίζει κάποιο εισόδημα από το σύστημά τους που εξάγει ενέργεια μέσω feed-in-tariff (FIT). Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος τομέας στον οποίο το σωστό ηλιακό σύστημα μπορεί να προσφέρει μεγάλες οικονομίες μακροπρόθεσμα.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός ποιοτικού εγκαταστάτη ηλιακού και του εναλλακτικού, και αυτό ισχύει και για τα ηλιακά προϊόντα. Εάν προμηθευτείτε έναν αξιόπιστο εγκαταστάτη ηλιακής ενέργειας για να εγκαταστήσει καλοφτιαγμένα εξαρτήματα με μακροπρόθεσμη εγγύηση, θα είστε έτοιμοι να αποκομίσετε τα οφέλη για τα επόμενα χρόνια. Ας δούμε λοιπόν τώρα πώς ισχύει η μακροχρόνια εγγύηση ηλιακά μέρη μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Πώς λειτουργούν οι εγγυήσεις

Για όποιον δεν είναι ακόμη εξοικειωμένος με τη διαδικασία των εγγυήσεων στην Αυστραλία, μια γρήγορη επισκόπηση θα βοηθήσει. Είναι απαραίτητο να έχετε κατά νου ότι ορισμένες μεταβλητές μπορεί να υπάρχουν εδώ. Για παράδειγμα, εάν ένας κατασκευαστής έχει γραφείο στην Αυστραλία, είναι υπεύθυνος για τις εγγυήσεις του, ωστόσο, εάν όχι, θα είναι ο εισαγωγέας που είναι υπεύθυνος για αυτές. Αλλά το παρακάτω είναι μια επισκόπηση των κανονισμών και των κοινών προσεγγίσεων για τις εγγυήσεις σε όλη τη χώρα.

  1. Εγγυήσεις καταναλωτών της Αυστραλίας

Οπως και τα στοιχεία του ACCC Η Αυστραλιανή νομοθεσία περί καταναλωτών (ACL) επιβεβαιώνει ότι τα αγαθά που πωλούνται στην Αυστραλία πρέπει να είναι αποδεκτής ποιότητας και κατάλληλα για τον σκοπό. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις σε αυτό. Για παράδειγμα, εάν κάποιος σαφώς διαφημίζει και πουλάει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο προς πώληση ως «μόνο για ανταλλακτικά», τότε δεν θα ήταν λογικό κάποιος που το αγόρασε να παραπονεθεί ότι το αυτοκίνητο δεν λειτουργούσε σωστά. Ωστόσο, δεν υπάρχει ρήτρα εξαίρεσης για οποιαδήποτε επιχείρηση στην τήρηση του ACL – είναι υποχρεωτική όταν δραστηριοποιείται στην Αυστραλία. Έτσι, εκτός εάν ο πωλητής ειδοποιήσει συγκεκριμένα έναν δυνητικό αγοραστή ότι τα ανταλλακτικά δεν είναι αποδεκτής ποιότητας και κατάλληλα για τον σκοπό, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να αναμένει ότι αυτό που αγοράζει είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

  1. Εγγύηση εγκαταστάτη


Αυτή η εγγύηση προσφέρεται συνήθως από έναν εγκαταστάτη ηλιακού συστήματος. Αν και αυτό δεν καλύπτει άμεσα τα μέρη και τη λειτουργία του ηλιακού συστήματος, καλύπτει την κατασκευή. Εάν προκύψει κάποιο λάθος ή προέκυψε σφάλμα ως αποτέλεσμα της εγκατάστασης ή/και της επακόλουθης κατασκευής εντός της περιόδου εγγύησης, τότε ο εγκαταστάτης θα είναι έτοιμος να το διορθώσει.

  1. Εγγύηση κατασκευαστή

Η εγγύηση του κατασκευαστή είναι ένα σημαντικό στοιχείο όταν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε κόστος με την πάροδο των ετών. Αυτή η εγγύηση παρέχεται από έναν κατασκευαστή για την κάλυψη των εξαρτημάτων (προϊόν πάνελ AKA) και της λειτουργίας (απόδοση AKA) ενός ηλιακού συστήματος. Ένας κατασκευαστής που προσφέρει μακροχρόνια εγγύηση στέλνει ένα μήνυμα ότι τα προϊόντα του είναι κατασκευασμένα με ποιοτικά ανταλλακτικά και εγγυώνται την απόδοσή τους. Ναι, μια μακροπρόθεσμη εγγύηση είναι εξ ορισμού πολύς χρόνος για να υποσχεθεί κανείς, αλλά δεδομένου ότι ένας κατασκευαστής έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων επιχειρήσεων που δεν θα εγγυηθούν εκτεταμένη περίοδο, είναι σίγουρα σωστό και δίκαιο να περιμένουμε ότι θα τηρήσουν αυτήν την υπόσχεση .

Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

Τι μπορεί να κάνει μια μακροπρόθεσμη εγγύηση κατασκευής τόσο σημαντική από την άποψη της εξοικονόμησης; Έρχεται στις δύο προαναφερθείσες υποσχέσεις που προσφέρει ένας κατασκευαστής. Αναλαμβάνουν μια δέσμευση γύρω από το εξαρτήματα και λειτουργία των προϊόντων τους.

Τα μέρη


Εάν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της εξαρτήματα εγγύηση αποτυγχάνουν τα εξαρτήματά του λόγω ελαττώματος του κατασκευαστή, ο πελάτης θα έχει στη διάθεσή του μια θεραπεία. Ενώ τα ηλιακά συστήματα είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη επένδυση, δεν είναι μυστικό ότι το αρχικό κόστος αγοράς και εγκατάστασης μπορεί να απαιτήσει από πολλά νοικοκυριά των Αυστραλών να εξοικονομήσουν χρήματα για κάποιο χρονικό διάστημα. Μια μακροπρόθεσμη εγγύηση μπορεί να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι ένα νοικοκυριό δεν θα χρειαστεί να ξοδέψει άλλο ένα κομμάτι μετρητών για να αποκτήσει νέα ηλιακά προϊόντα. Αυτό είναι δυστυχώς κάτι που πολλοί Αυστραλοί έπρεπε να κάνουν όταν αγόρασαν ηλιακά προϊόντα από παρόχους που μεγιστοποιούν την προσιτή τιμή σε βάρος της ποιότητας. Τελικά, αυτοί οι Αυστραλοί έπρεπε τελικά να πληρώσουν για επισκευή ή αντικατάσταση – και οικονομικά αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ οδυνηρό μάθημα για να μάθουμε.

Είναι απαραίτητο να σημειωθεί η αντιστροφέας είναι φυσικά μέρος του ηλιακού συστήματος, αλλά συνήθως αντιμετωπίζεται διαφορετικά για λόγους εγγύησης. Αναφέρουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα εγγύησης μετατροπέα στο συμπέρασμα παρακάτω.

Οι Επιχειρήσεις

Ένα κατώτερο σύστημα μπορεί να λειτουργεί την 1η ημέρα, αλλά με την πάροδο του χρόνου η απόδοσή του μπορεί να μειωθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παράγει τόση ηλεκτρική ενέργεια όπως κάποτε – σίγουρα όχι τόσο όσο ένα αξιόπιστο σύστημα – και μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί εντελώς! Αυτό είναι πραγματικά ατυχές, αλλά ελλείψει εγγύησης απόδοσης, ο ιδιοκτήτης του ηλιακού συστήματος δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανεχτεί την πτώση της απόδοσης ή να επιλέξει τους προαναφερθέντες τρόπους δαπανηρών επισκευών ή αντικατάστασης ολόκληρου του συστήματος. Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία ενός συστήματος με πολύ σεβαστά ηλιακά προϊόντα, μια μακροχρόνια εγγύηση στα εξαρτήματα θα διασφαλίσει το σύστημα λειτουργία θα συνεχιστεί αποτελεσματικά* κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

*Με την επιφύλαξη των ειδικών όρων της εγγύησης.

Όχι καθημερινά δράματα

Η απόκτηση εγγύησης από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή προσφέρει επίσης ηρεμία καθώς προχωράτε στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι συνήθως μπορείτε να έχετε πολύ μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι μια αξιόπιστη επιχείρηση θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται σε πολλά χρόνια σε αντίθεση με αυτή που φαίνεται να προσφέρει μια «εξαιρετική» προσφορά σήμερα – αλλά μπορεί να μην είναι καν την επόμενη χρονιά! Εάν χρησιμοποιείτε ένα αμφισβητήσιμο πρόγραμμα εγκατάστασης με αμφισβητήσιμα ανταλλακτικά, οι πιθανότητες να σταματήσουν να λειτουργούν εγκαίρως – και έτσι να αφήσουν τους πελάτες ψηλά και στεγνά – είναι πολύ μεγαλύτερες.

Αξιοποιώντας στο έπακρο τα χρόνια

Εγγυήσεις βοηθήστε να παρέχετε λίγη ηρεμία όταν πρόκειται για μια ηλιακή εγκατάσταση. Αλλά είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πρόσθετα βήματα που είναι πάντα καλή μορφή για να εξασκηθείτε όταν πρόκειται για τη διαχείριση μιας ηλιακής εγκατάστασης από το ένα έτος στο άλλο. Η διασφάλιση ότι ένα σύστημα πραγματοποιείται τακτικοί έλεγχοι και συντήρηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρείται σε βέλτιστη κατάσταση από το ένα έτος στο άλλο.

Πόσο καιρό είναι λοιπόν η σωστή εγγύηση;

Η E-Smart Solar είναι μια ταλαντούχα ομάδα ειδικευμένων ηλεκτρολόγων και ειδικών στον τομέα της ηλιακής ενέργειας. Μπορείτε να απολαύσετε πρόσβαση στα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, στην καλύτερη τιμή.

Εγγύηση ηλιακών συλλεκτών LG. Τα ηλιακά πάνελ LG κατασκευάζονται σε μια πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής στο Gumi της Νότιας Κορέας και συνοδεύονται από 25 χρόνια εγγύηση προϊόντος και 25 χρόνια εγγύηση απόδοσης εδώ στην Αυστραλία από την LG Electronics.

Μετατροπείς SMA προσφέρουν πολυβραβευμένη σχεδίαση μετατροπέα με ποιοτικά ευρωπαϊκά εξαρτήματα. Η 5ετής εγγύηση κατασκευαστή τους μπορεί να επεκταθεί σε προαιρετικά 25 χρόνια

Μετατροπείς Fronius προσφέρουν εκτεταμένες εγγυήσεις (έως 20 έτη) με βραβευμένο σχέδιο και είναι αξιόπιστα και αποτελεσματικά σε συνθήκες Αυστραλίας

Μετατροπείς SolarEdge συνοδεύονται από εγγυήσεις έως και 12 ετών. Μπορούν επίσης να παρακολουθούν την απόδοση κάθε μονάδας για βελτιωμένη, οικονομικά αποδοτική συντήρηση σε επίπεδο μονάδας.

Όποιον συνδυασμό από αυτές τις εγγυήσεις αποκτήσετε με το νέο σας ηλιακό σύστημα, με πρόσληψη έναν ποιοτικό ηλιακό εγκαταστάτη που χρησιμοποιεί αξιόπιστα εξαρτήματα και η επιδίωξη μακροπρόθεσμων εγγυήσεων γύρω από το σύστημά τους παρέχει πολλά οφέλη. Θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη σιγουριά, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες να πάει στραβά είναι πολύ μικρότερες, και στην απίθανη περίπτωση, έχουν κάποια πρόσθετη προστασία για να το διορθώσουν με τις μακροπρόθεσμες εγγυήσεις τους.

Η E-Smart Solar προσφέρει μόνο τα καλύτερα για τους πελάτες μας στο Blue Mountains και στο Hawkesbury. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγυήσεις μας Επικοινωνία εμείς σήμερα.

Schreibe einen Kommentar