Πώς να υπολογίσετε το κόστος αποστολής βαρέως εξοπλισμού

0
Πώς να υπολογίσετε το κόστος αποστολής βαρέως εξοπλισμού

Τι είναι η αποστολή βαρέως εξοπλισμού;

Όταν ο υπερμεγέθης και ογκώδης κατασκευαστικός εξοπλισμός χρειάζεται μεταφορά, οι εταιρείες πρέπει να βασίζονται σε διάφορα ρυμουλκούμενα για να κάνουν τη δουλειά, ανάλογα με τις ανάγκες του. Ο απαιτούμενος βαρύς εξοπλισμός εξαρτάται από τα ρυμουλκούμενα που χρησιμοποιούνται.

Για παράδειγμα, εάν μια εταιρεία όπως η Osage χρειάζεται να μεταφέρει εξοπλισμό σε μια τοποθεσία εντός των Ηνωμένων Πολιτειών όπως εκσκαφείς, περονοφόρα ανυψωτικά, γερανοί, μπουλντόζες, φορτηγά, εξοπλισμός εξόρυξης, τρακτέρ, ρυμουλκούμενα ταξιδιού, RV’s, ημι-φορτηγά, ασθενοφόρα, Earthmovers, και περισσότερα χρησιμοποιούν το καλύτερο διαθέσιμο τρέιλερ.

Οι μεταφορικές εταιρείες είναι υπεύθυνες για τα ακόλουθα:

 • Τακτοποίηση των εξειδικευμένων φορτηγών και ρυμουλκούμενων για τη μετακίνηση βαρέως εξοπλισμού που χρειάζονται άλλες εταιρείες για την ολοκλήρωση εργασιών.
 • Εταιρείες μαζικής μεταφοράς εξοπλισμού αποφασίζουν τον καλύτερο τρόπο για να μετακινήσουν τον απαιτούμενο βαρύ εξοπλισμό. Οι εταιρείες μεταφορών μπορούν να χρησιμοποιήσουν φορτηγό με επίπεδη επιφάνεια, ρυμουλκούμενα RGN, επεκτάσιμα ρυμουλκούμενα ή ρυμουλκούμενα με σκαλοπάτια.
 • Να είσαι πλήρως ασφαλισμένος
 • Απασχολεί καταρτισμένους, έμπειρους, διπλωματούχους οδηγούς
 • Λήψη των απαραίτητων αδειών
 • Διευθέτηση συνοδών ανάλογα με τις ανάγκες

Πώς μπορώ να υπολογίσω τα έξοδα αποστολής;

Οι πελάτες που χρειάζονται μεταφορά βαρέως εξοπλισμού στην τοποθεσία τους σίγουρα θέλουν έναν έμπειρο και αξιόπιστο βαρύ εξοπλισμό που μπορούν να μεταφερθούν. Οι οδηγοί πρέπει να είναι ειδικευμένοι, αξιόπιστοι και αξιόπιστοι όταν μετακινούν βαρύ εξοπλισμό, φορτία, είδη οικιακής χρήσης, ακόμη και ζώα.

Όλοι οι οδηγοί Osage είναι ευαίσθητοι στο πρόγραμμά σας και στο φορτίο που μεταφέρουν. Η πρόσληψη ενός μεταφορέα είναι μια διαδικασία που χειριζόμαστε σαν ρολόι, και οι υπολογισμοί είναι εύκολοι.

Το μόνο που κάνετε είναι να επιλέξετε την κατάλληλη κατηγορία, να εισαγάγετε τον αρχικό σας ταχυδρομικό κώδικα και μετά να επιλέξετε τον ταχυδρομικό κώδικα λήξης. Στο Osage, έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Πρέπει να εμπιστεύεστε την εταιρεία που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και η Osage είναι η εταιρεία που εμπιστεύεται το φορτίο σας για να φτάσει με ασφάλεια και έγκαιρα.

Βαριά ζητήματα ναυτιλίας

Η εταιρεία μας λαμβάνει ιδιαίτερη φροντίδα, προσοχή και δεξιότητα μεταφέροντας το φορτίο σας. Πιστεύουμε ότι πρέπει να επαγρυπνούμε με το φορτίο σας και να λάβουμε υπόψη το βάρος, τις άδειες, τον εξοπλισμό, την ασφάλεια φορτίου, τις καιρικές συνθήκες και πολλά άλλα, επειδή η βαριά ναυτιλία είναι η πιο περίπλοκη και πολύπλοκη μεταφορά. Λαμβάνουμε τις σωστές άδειες για το φορτίο σας και πρέπει να εξετάσουμε και να υπολογίσουμε το μέγεθος του δρόμου της διαδρομής που περνά από κάθε πολιτεία.

Οι μεταφορείς πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τον αριθμό των αξόνων επειδή η ομοσπονδιακή κυβέρνηση περιορίζει το βάρος ανά άξονα.

 • Το φορτίο σας είναι 80.000 λίβρες ή περισσότερο σε μεικτό βάρος
 • Έχει πλάτος πάνω από 8,5 πόδια
 • Ύψος πάνω από 13,6 πόδια
 • Μήκος 48-53 πόδια
 • Βάρος 50.000-150.000 λίβρες.

ΒΑΡΕΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΘΕΜΑΤΑ

Μαζεύοντας και εκφόρτωση του φορτίου σας μπορεί να χρειαστεί γερανό ή περονοφόρο ανυψωτικό και ίσως χρειαστεί να νοικιάσετε τον ίδιο εξοπλισμό και να τον έχετε επιτόπου όταν φτάσει το φορτίο σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι κανείς δεν είναι τέλειος και τα ατυχήματα συμβαίνουν στις πιο ασυνήθιστες συνθήκες, αλλά είναι σπάνια. Οι οδηγοί μας καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγουν οποιαδήποτε ζημιά στο φορτίο σας με κάθε κόστος.

Σκεφτείτε έναν πάροχο που χρησιμοποιεί αναλύσεις δεδομένων, μετριάζει τα προβλήματα αν κάτι πάει στραβά σε σπάνια περίπτωση και χρησιμοποιεί εργασιακές σχέσεις για να τα κάνει όλα σωστά.

Καλέστε την Osage για βοήθεια σχετικά με τις ανάγκες αποστολής σας

Η Osage είναι μια κορυφαία και έμπειρη εταιρεία μεταφορών με περισσότερα από 40 χρόνια στον κλάδο. Η Osage είναι μια εθνική εταιρεία μεταφοράς φορτηγών και ειδικοί στην εφοδιαστική. Μπορούμε να καλύψουμε τις βαριές ανάγκες ναυτιλίας από την ακτή μέχρι την ακτή με έδρα στο McKinney, στο Τέξας, στο Κολοράντο και στο Ντένβερ. Οι πελάτες εμπιστεύονται τη δουλειά μας καθώς είμαστε μια περήφανη, τοπικά ιδιοκτησία και λειτουργία μικρής επιχείρησης που παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες όπως:

 • Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών φορτηγών
 • Φορτηγά με επίπεδη επιφάνεια
 • Μεταφορά
 • Βαριά έλξη
 • Υπηρεσίες επιμελητείας

Η Osage είναι γνωστή για το κορυφαίο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της. Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών μας είναι οι πιο εξυπηρετικοί, φιλικοί, εξειδικευμένοι, εργατικοί, αξιόπιστοι, άμεσοι και εξαιρετικοί άνθρωποι που θα συναντήσετε. Προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες για τις ανάγκες μεταφοράς φορτηγών.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα εάν χρειάζεται να μεταφέρετε τον βαρύ εξοπλισμό σας ή το ασυνήθιστα μεγάλο φορτίο σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλη τη χώρα. Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις εξειδικευμένες μεταφορικές σας ανάγκες.

Κατηγοριοποιούνται σε: Logistics

Schreibe einen Kommentar