Πώς μπορεί η ηλιακή ενέργεια να σας βοηθήσει να μειώσετε τη ρύπανση από άνθρακα που παράγεται στο σπίτι σας;

2
Πώς μπορεί η ηλιακή ενέργεια να σας βοηθήσει να μειώσετε τη ρύπανση από άνθρακα που παράγεται στο σπίτι σας;

Αρχικά αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ότι η ηλιακή ενέργεια θα είναι πιο περιβαλλοντική και γνωρίζουμε αρκετά περιβαλλοντικά εδώ στο σπίτι και πιστεύαμε ότι θα ήταν ένα μεγάλο όφελος καλύτερα για εμάς. Αποφασίσαμε ότι είναι το σωστό. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο περιβαλλοντικοί, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ο δρόμος.

Τα ορυκτά καύσιμα προκαλούν προφανώς ζημιά στο περιβάλλον, επομένως πρέπει να σκεφτούμε τη μελλοντική μας χρήση ενέργειας. Είναι το περιβάλλον μας, είναι το μέλλον. Πρέπει να σκεφτούμε τι πρόκειται να συμβεί, είναι απλώς τόσο σημαντικό. Πρέπει να σκεφτούμε την κλιματική αλλαγή, τη βιοποικιλότητα, το περιβάλλον και απλά πρέπει να φροντίσουμε τον κόσμο και να ξεκινήσουμε από κάπου.

Η συμβολή της ηλιακής ενέργειας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αυξάνονται και πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε. Κάθε μικρό βήμα που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι είναι φανταστικό. Ηλιακή, ηλιακά πάνελ, ηλιακή ενέργεια, είναι ένα μικρό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Γίνεται όλο και λιγότερο ακριβό και αξίζει να το κάνουμε αν μπορούμε. Στην πραγματικότητα εξάγουμε ενέργεια στο δίκτυο. Αυτή τη στιγμή, παίρνουμε 21 σεντς ανά κιλοβάτ, κάτι που το κάνει επίσης λίγο πιο ανταποδοτικό και οικονομικά. Χρησιμοποιούμε ενέργεια από τον ήλιο για να τροφοδοτήσουμε το σπίτι μας και εξάγουμε επίσης ενέργεια στο δίκτυο. Είναι μια κατάσταση win-win.

Schreibe einen Kommentar