Προστασία του δασικού εξοπλισμού, των χειριστών και του περιβάλλοντος από τη φωτιά

0
Προστασία του δασικού εξοπλισμού, των χειριστών και του περιβάλλοντος από τη φωτιά

Εάν αγοράζετε ένα νέο μηχάνημα Tigercat από την AfrEquip, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το κάνετε
Ο εξοπλισμός θα συνοδεύεται από ήδη εγκατεστημένο σύστημα πυρόσβεσης FOGMAKER. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Tigercat και η AfrEquip έχουν αναγνωρίσει την αποτελεσματική τεχνολογία πίσω από το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς υψηλής πίεσης με νέφος νερού της FOGMAKER και θα συστήσουν στους πελάτες ότι θα πρέπει να εγκαταστήσουν ένα σύστημα FOGMAKER πριν στείλουν οποιοδήποτε κομμάτι δασικού εξοπλισμού έξω στο χωράφι για να προστατεύσουν αυτό το πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, ο χειριστής και το περιβάλλον.

Η πλειονότητα των πυρκαγιών δασικού εξοπλισμού μπορούν να προληφθούν – η αυστηρή καθαριότητα και η έγκαιρη συντήρηση είναι βασικοί παράγοντες αυτής της στρατηγικής. Ωστόσο, στην ατυχή περίπτωση που συμβεί μια πυρκαγιά, η έγκαιρη ανίχνευση ενώ η φωτιά είναι μικρή και περιορισμένη είναι ζωτικής σημασίας. Το αυτόματο σύστημα ανίχνευσης και καταστολής πυρκαγιάς της FOGMAKER έχει σχεδιαστεί και εγκατασταθεί για την αποτελεσματική ανίχνευση και καταστολή πυρκαγιών εντός του κινητήρα και των υδραυλικών διαμερισμάτων του δασικού εξοπλισμού.

Η FOGMAKER Νότια Αφρική μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες με χρηματοδότηση, εάν χρειαστεί. Οι εγκαταστάσεις προγραμματίζονται το συντομότερο με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας του εξοπλισμού.

Το σύστημα FOGMAKER μπορεί να εγκατασταθεί στη γραμμή παραγωγής στις εγκαταστάσεις παραγωγής της TIGERCAT ή στο χωράφι από πιστοποιημένους μηχανικούς FOGMAKER. Η εκπαίδευση ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης αποτελεί μέρος της προσφοράς καταστολής πυρκαγιάς FOGMAKER, η οποία διεξάγεται επί τόπου μετά από κάθε εγκατάσταση. Αυτό παρέχει στους χειριστές τη σιγουριά και τη γνώση να αντιδρούν γρήγορα και σωστά σε περίπτωση θερμότητας ή πυρκαγιάς, ελαχιστοποιώντας έτσι τις επιπτώσεις της πυρκαγιάς και αποτρέποντας την εξάπλωσή της στο περιβάλλον.

Η συνέργεια μεταξύ των AfrEquip, Tigercat και FOGMAKER έχει να κάνει με την προώθηση της υπεύθυνης δασοκομίας μέσω της προστασίας και της προστασίας του εξοπλισμού, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Το γεγονός ότι το FOGMAKER είναι ένα σύστημα πυρόσβεσης με βάση το νερό είναι άλλο ένα φτερό στο καπάκι του.
Το σύστημα πυρόσβεσης FOGMAKER διακόπτει ταυτόχρονα και τις τρεις πλευρές του τριγώνου πυρκαγιάς.
Το κατασταλτικό της FOGMAKER περιλαμβάνει, σε χαμηλές συγκεντρώσεις, έναν αφρό σχηματισμού υδατικού φιλμ (AFFF)
που σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα στην επιφάνεια οποιουδήποτε εύφλεκτου υλικού ή καυσίμου, εμποδίζοντας έτσι το καύσιμο να είναι διαθέσιμο για καύση. Το FOGMAKER αναφέρεται σε αυτό ως Pure Performance with Triple Action3.

Η FOGMAKER South Africa προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο πωλήσεων και υπηρεσιών στους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων πωλήσεων και εγκατάστασης, χρηματοδότησης, εκπαίδευσης, προγραμματισμένων επιθεωρήσεων ρουτίνας, κλήσεων σέρβις και επαναφορτώσεων συστήματος.

Εάν παραγγείλετε την εγκατάσταση πυρόσβεσης FOGMAKER πριν από το τέλος του 2021, θα συμβάλετε επίσης σε ένα συναρπαστικό έργο αναδάσωσης με το FOGMAKER Νότια Αφρική και το δάσος PLATBOS στο Ακρωτήρι! Έτσι, μπορείτε να βοηθήσετε στην προστασία των δασών μας αποτρέποντας τις πυρκαγιές και φυτεύοντας δέντρα.

Η AfrEquip προμηθεύει τη νοτιοαφρικανική δασοκομία με σύγχρονο, κινητό, ειδικά κατασκευασμένο εξοπλισμό. Η αποστολή της εταιρείας είναι να είναι ο κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού, ανταλλακτικών και ποιοτικών υπηρεσιών στη δασοκομία και την αγορά βιοκαυσίμων της Νότιας Αφρικής. Οι υπηρεσίες της AfrEquip περιλαμβάνουν πωλήσεις, συντήρηση, υποστήριξη προϊόντων και όλα τα σχετικά εκπαιδευτικά σεμινάρια που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της παραγωγικότητας του χειριστή.

Η AfrEquip έχει πέντε υποκαταστήματα που βρίσκονται στα hotspot της δασοκομίας της Νότιας Αφρικής: Pietermaritzburg (KZN), Mbombela / Nelspruit (Mpumalanga), Mkhondo / Piet Retief (Mpumalanga) και Ugie (Ανατολικό Ακρωτήριο).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.fogmaker.co.za

Schreibe einen Kommentar