Ποια είναι τα οφέλη απόδοσης από την αναβάθμιση ενός υπάρχοντος ηλιακού συστήματος με πάνελ υψηλής απόδοσης;

3
Ποια είναι τα οφέλη απόδοσης από την αναβάθμιση ενός υπάρχοντος ηλιακού συστήματος με πάνελ υψηλής απόδοσης;

Αρχικά είχαμε τοποθετήσει ένα σύστημα πριν από αρκετά χρόνια. Ήταν ένα μικρό σύστημα 1,5 κιλοβάτ, αλλά ήταν μια αρχή για εμάς. Κόστιζε περίπου 3.000 $ για το σύστημα εκείνη την εποχή. Τα νέα πάνελ έχουν πιθανώς διπλάσια ισχύ από τα παλιά πάνελ και μόνο οριακά 50% μεγαλύτερα, δίνοντάς μας μεγαλύτερη απόδοση από τον ίδιο μέγεθος χώρου που έχουμε στο σπίτι. Είναι διπλάσια αποτελεσματικά και παίρνουμε περισσότερη ενέργεια από τον ήλιο. Είχαμε τα παλιά πάνελ σε ένα λιγότερο αποδοτικό μέρος του σπιτιού -την οροφή και έτσι πήραμε τα νέα πάνελ στο πιο αποδοτικό μέρος της οροφής, το οποίο ήταν φανταστικό. Υπήρχε ένας συνδυασμός του παλιού και του νέου και λειτουργεί απίστευτα.

Ηλιακά πάνελ υψηλής απόδοσης

Αποφασίσαμε να ξοδέψουμε περισσότερα για τα πάνελ μας αυτή τη φορά γιατί θέλαμε κάτι που να εμπιστευόμαστε, κάτι που να είναι αξιόπιστο και αποφασίσαμε ότι θέλαμε απλώς ποιοτικούς ηλιακούς συλλέκτες. Αυτό, καθώς και το εμπορικό σήμα που δίνει επίσης την καλύτερη απόδοση. Θέλαμε να έχουμε ποιοτικά προϊόντα.

Από τότε που τοποθετήσαμε τα νέα πάνελ και έναν ηλεκτρικό τοίχο, ήμασταν 100% αυτάρκεις ενεργειακά. Όλα δούλεψαν εξαιρετικά, ήταν απρόσκοπτα. Αν κοπεί το ρεύμα στο δρόμο, δεν το παρατηρούμε καν στο σπίτι. Απλώς μπαίνει εντελώς.

Schreibe einen Kommentar