Ο εκσκαφέας Gold Rush βγαίνει σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό

0
Ο εκσκαφέας Gold Rush βγαίνει σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο εκσκαφέας Volvo EC200E με θέμα το Gold Rush, εμπνευσμένος από την τηλεοπτική εκπομπή Discovery Channel, θα δημοπρατηθεί στην Ritchie Bros. μεγαλύτερη δημοπρασία εξοπλισμού της χρονιάς.

Επίσης, τα έσοδα από την πώληση θα ωφελήσουν δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα.

3

Η δημοπρασία εξοπλισμού Ritchie Bros. Φεβρουαρίου στο Ορλάντο της Φλόριντα θα περιλαμβάνει αυτόν τον μοναδικό στο είδος του εκσκαφέα Volvo με προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από την τηλεοπτική εκπομπή Gold Rush.

Τα έσοδα από την πώληση θα μοιραστούν μεταξύ δύο μη κερδοσκοπικών οργανισμών που χτίζουν σπίτια που ψηφίζονται από τους θεατές.

«Αυτή είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι εξοπλισμού βοηθώντας παράλληλα άλλους», δήλωσε ο Dave Foster, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Volvo Construction Equipment Americas.

«Είναι τιμή μας να υποστηρίζουμε αυτούς τους άξιους οργανισμούς και να επιτρέπουμε σε κάποιον να χρησιμοποιήσει αυτό το εντυπωσιακό μηχάνημα».

Ο εκσκαφέας σχεδιάστηκε για να γιορτάσει τη 10η σεζόν του Gold Rush του Discovery Channel και να ωφελήσει δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που βοηθούν τους ανθρώπους να χτίσουν σπίτια, Χτίζοντας σπίτια για ήρωες και Φυσικό περιβάλλον για την ανθρωπότητα.

Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς μπορείτε να ψηφίσετε διαδικτυακά για να γίνετε μέλος αυτού του φιλανθρωπικού σκοπού.

Πηγή: https://www.equipmentjournal.com/construction-news/gold-rush-tv-volvo-excavator-ritchie-bros/

Schreibe einen Kommentar