Οι δωρητές επιλέγουν για καλοκαιρινή ανάγνωση

2
Οι δωρητές επιλέγουν για καλοκαιρινή ανάγνωση

Όπως έχω γράψει εδώ πριν, τελειώνω το δεύτερο έτος σε ένα δημοτικό σχολείο στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Σύμφωνα με το προφίλ του Υπουργείου Παιδείας της Μασαχουσέτης, το 93% των μαθητών στο σχολείο μου είναι χαμηλού εισοδήματος, το 95% υψηλές ανάγκες και για το 30%, τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα.

Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που η σχολική βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή εδώ και αρκετά χρόνια, και αυτοί οι μαθητές λατρεύουν τη νέα τους βιβλιοθήκη. Συχνά με σταματούν στην αίθουσα για να μοιραστούν μαζί μου πόσο απόλαυσαν το βιβλίο της βιβλιοθήκης τους ή για να μου πουν πόσο ενθουσιασμένοι είναι για την επερχόμενη επίσκεψή τους στη βιβλιοθήκη. Ήταν χαρά να τους παρακολουθώ να εξελίσσονται ως αναγνώστες και να βλέπω μερικούς από αυτούς να γαντζώνονται σε μια σειρά ή να ερωτεύονται ένα συγκεκριμένο βιβλίο.

Έχω δύο Δωρητές Επιλέξτε έργα που είναι ενεργά αυτή τη στιγμή για να προσπαθήσω να λάβω χρηματοδότηση, ώστε να μπορώ να δώσω σε κάθε μαθητή των τάξεων PreK-2 ένα νέο βιβλίο στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Τον Ιούνιο σκοπεύω να μοιραστώ μαζί τους διάφορα καλοκαιρινά προγράμματα ανάγνωσης και θα ήθελα να ξεκινήσω την καλοκαιρινή τους ανάγνωση με ένα νέο βιβλίο.

Το Donors Choose είναι ένας οργανισμός που αντιστοιχίζει τα έργα των εκπαιδευτικών με τους δωρητές. Είχα χρηματοδοτήσει εννέα έργα τα τελευταία δύο χρόνια, όλα για βιβλία βιβλιοθήκης, και έχει κάνει τεράστια διαφορά για τη συλλογή μου. Συνήθως δεν ζητάω προσωπικές δωρεές, αλλά αυτό το καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάγνωσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα.

Εάν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ να δώσει στους μαθητές του ΠρεΚ και του νηπιαγωγείου και εδώ για τους βαθμούς 1 και 2 (κάντε κλικ στο μπλε κουμπί „Δώσε“ όταν φτάσετε στον ιστότοπο). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας διαβεβαιώνω ότι η συνεισφορά σας θα κάνει ένα μικρό παιδί στο Σπρίνγκφιλντ πολύ χαρούμενο.

Schreibe einen Kommentar