Κάνοντας #HarGharHealthy με την καμπάνια Aris BioEnergy

3
Κάνοντας #HarGharHealthy με την καμπάνια Aris BioEnergy

Ξέρεις, επιτρέπεις σε ένα τέρας να σε τρώει κάθε μέρα; Ναι καλά διαβάσατε. Επιτρέπεις σε ένα τέρας να σε καταναλώνει σταδιακά. Μαντέψτε πώς μοιάζει το τέρας; Κοιτάξτε το Kadai που τηγανίζετε. το τέρας θα κάθεται εκεί. Το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι είναι ο μεγαλύτερος δράστης που έχει τη δυνατότητα να σας σκοτώσει.

Καθώς οι Ινδοί είναι γνωστοί για την απολαυστική κουζίνα τους, οι Ινδοί βρίσκονται επίσης στην πρώτη θέση για προβλήματα υγείας. Ο αριθμός των ατόμων με ασθένειες όπως υπέρταση, διαβήτης, παχυσαρκία κ.λπ. αυξάνεται με ανησυχητικό ρυθμό. Παρόλο που οι άνθρωποι είναι μορφωμένοι και γνωρίζουν πολύ καλά τις συνέπειες της χρήσης χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού, πολλοί άνθρωποι το καταναλώνουν για να εξοικονομήσουν χρήματα ή να αποτρέψουν τη σπατάλη. Αυτό όμως που δεν συνειδητοποιούμε είναι ότι τα χρήματα που εξοικονομούμε χρησιμοποιώντας χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι καταλήγουν να μας μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Γνωρίζετε ότι η αναθέρμανση του χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού κάνει το λάδι πιο καρκινογόνο, πράγμα που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει καρκίνο; Τώρα μπορείτε να καταλάβετε ποιες είναι οι πιθανότητές σας να αναπτύξετε τέτοιες θανατηφόρες ασθένειες μετά την κατανάλωση τοξικού χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού για τόσα πολλά χρόνια.

Κάθε χρόνο στην Ινδία, περίπου 5,8 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από ασθένειες όπως ο καρκίνος, το εγκεφαλικό, ο διαβήτης κ.λπ. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), κάθε χρόνο 1,7 εκατομμύρια Ινδοί πεθαίνουν λόγω καρδιακών παθήσεων.

Λαμβάνοντας υπόψη την ποσότητα της καταστροφής που προκαλεί το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η FSSAI (Food Safety and Standards Authority of India) έχει ξεκινήσει το RUCO (Repurpose Used Cooking Oil) ένα οικοσύστημα για την επαναχρησιμοποίηση του χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού για τη βελτίωση των ανθρώπων και του περιβάλλοντος .

Εμείς στην Aris BioEnergy κατανοούμε πώς το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία καθώς και την υγεία του περιβάλλοντος. Γι‘ αυτό σας προτρέπουμε να συμμετάσχετε στην καμπάνια μας #HarGharHealthy για να διατηρήσετε ανέπαφη την υγεία σας και του αγαπημένου σας προσώπου.

Το #HarGharHealthy είναι ένας απλούστερος τρόπος για να εξαλείψετε το τοξικό χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι από την υγιή ζωή σας.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην καμπάνια #HarGharHealthy,

Απλά πρέπει να ακολουθήσετε 3 σημαντικά βήματα.

1) Μαγειρέψτε Υπεύθυνα – Ετοιμάστε φαγητό από φρέσκο ​​λάδι και μην χρησιμοποιήσετε ξανά αυτό το λάδι. Μην χρησιμοποιείτε το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι ακόμη και σε μικρές μερίδες όπως για tadkas, τηγανητές παπάδες κ.λπ.

2) Συλλέξτε με ασφάλεια – Μόλις τελειώσετε το μαγείρεμα, κρατήστε το υπόλοιπο λάδι στην άκρη και αφήστε το να κρυώσει. Μόλις κρυώσει το λάδι, αποθηκεύστε το σε ένα ασφαλές δοχείο. Μπορείς να ανακατεύεις λάδι από διάφορα πιάτα αρκεί να μαζεύεις λάδι, είναι μια χαρά.

3) Συνεισφέρουν – Μόλις το αποθηκεύσετε με ασφάλεια και το λάδι είναι σε σημαντική ποσότητα, φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα κανονίσουμε μια υπηρεσία παραλαβής από την πόρτα για εσάς. Παραδώστε το δοχείο με το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι στο προσωπικό μας. Σίγουρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πού θα χρησιμοποιηθεί αυτό το λάδι ή θα πωληθεί ξανά στην αγορά. Το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι που θα συλλέξουμε από εσάς θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή βιοκαυσίμων. Έτσι, όχι μόνο θα σώσετε τη ζωή σας και των αγαπημένων σας, αλλά θα σώσετε και τη μητέρα μας Γη.

WhatsApp μας στο 7304745554 για εγγραφή και λεπτομέρειες.

Ας φτιάξουμε το #HarGharHealthy μαζί.

Schreibe einen Kommentar