Είμαστε πιστοποιημένοι με ουδέτερο άνθρακα! | E-Smart Solar

4
Είμαστε πιστοποιημένοι με ουδέτερο άνθρακα!  |  E-Smart Solar

Είμαστε περήφανοι που το E-Smart Solar είναι η πρώτη εταιρεία ηλιακής ενέργειας στη ΝΝΟ να είναι Climate Active πιστοποιημένο. Η πιστοποίηση Climate Active είναι ένα σημαντικό βήμα στο ταξίδι μας προς ένα πιο βιώσιμο και περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένο οργανισμό.

Βρισκόμαστε στη βάση του Τα Μπλε Όρη που περιλαμβάνονται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, επομένως κατανοούμε τη σημασία του περιβαλλοντικού μας αντίκτυπου ως επιχείρηση. Επιλέξαμε να είμαστε ουδέτεροι ως προς τον άνθρακα, ελπίζοντας ότι αυτό το μνημείο κληρονομιάς μπορεί να απολαύσει, όπως είναι σήμερα, για τις επόμενες γενιές.

Τι σημαίνει λοιπόν όλο αυτό;

Η επωνυμία Climate Active είναι ένας απλός αλλά ισχυρός τρόπος για τις εταιρείες να αποδείξουν στους πελάτες και στα ενδιαφερόμενα μέρη ότι έχουν έναν αξιόπιστο και διαφανή ισχυρισμό ουδετερότητας άνθρακα. Είναι το μόνο διαπιστευμένο από την κυβέρνηση σύστημα πιστοποίησης ουδέτερου άνθρακα στην Αυστραλία.

Η επωνυμία Climate Active αντιπροσωπεύει τη συλλογική προσπάθεια της Αυστραλίας να υπολογίσει, να μειώσει και να αντισταθμίσει τις εκπομπές άνθρακα για να μειώσει τον αρνητικό αντίκτυπό μας στο περιβάλλον. Η πιστοποίηση Climate Active απονέμεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που έχουν φθάσει αξιόπιστα σε μια κατάσταση επίτευξης καθαρών μηδενικών εκπομπών, αλλιώς γνωστή ως ουδετερότητα άνθρακα.

ενεργώντας σήμερα για αύριο Climate Active Network Memebr

«Η κατανόηση από πού προέρχονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και πού μπορούμε να μειώσουμε αυτές τις εκπομπές μας βοήθησε να διαχειριστούμε πιο αποτελεσματικά μέρη της επιχείρησής μας».

Τι μπορούν να κάνουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού;

Το καλύτερο πράγμα που μπορούν να κάνουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού για να μας υποστηρίξουν είναι να αφιερώσουν χρόνο για να κατανοήσουν το ηλιακό σύστημα που αγοράζουν. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν επίσης να μας υποστηρίξουν κατανοώντας ότι τα περιβαλλοντικά οφέλη της ηλιακής ενέργειας είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο κάνουμε αυτό που κάνουμε, καθώς και βοηθώντας τους ιδιοκτήτες κατοικιών και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα – όχι μόνο τους λογαριασμούς ρεύματος.

Μιλήστε με την εξειδικευμένη ομάδα ηλιακών μας για το πώς μπορείτε να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα.

Schreibe einen Kommentar