Γιατί είναι σημαντικό να κάνετε επιθεώρηση στο σπίτι πριν αγοράσετε ηλιακή ενέργεια;

4
Γιατί είναι σημαντικό να κάνετε επιθεώρηση στο σπίτι πριν αγοράσετε ηλιακή ενέργεια;

Από την αρχική επαφή που κάνουμε με τους πελάτες μας στα Blue Mountains και στο Hawkesbury, προσπαθούμε να μάθουμε ποιες είναι οι προσδοκίες τους σχετικά με το τι πρόκειται να βγάλουν από το ηλιακό σύστημα και αυτό θα περιλαμβάνει σχεδόν πάντα την επίσκεψη στην τοποθεσία, να τους συναντήσουν πρόσωπο με πρόσωπο, να κατανοήσουν καλά πώς είναι ο ιστότοπος και απλώς να διαχειριστούν τις προσδοκίες τους σχετικά με το τι πρόκειται να επιτύχει.

Αν κοιτάζουν άλλα ηλιακά συστήματα στο διαδίκτυο ή από άλλους παρόχους, μπορεί να δουν ένα σύστημα που κοστίζει 3.000 $ ή 4.000 $ και απλώς δεν πρόκειται να κάνει αυτό που πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει. Το να μπορούμε να έχουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πελάτη και να εξηγούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού που προσφέρουμε, σε σχέση με το τι μπορεί να προσφέρει αυτό το σύστημα, του δίνει μια καλύτερη κατανόηση του τι μπορεί να κάνει η ηλιακή ενέργεια για να τον βοηθήσει.

Η σημασία της έρευνας για την ηλιακή ενέργεια

Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο σχετικά με το τι είναι καλό και τι κακό. Έτσι και πάλι, το να μπορείς να έχεις μια πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση με έναν πελάτη είναι πάντα χρήσιμο. Οι άνθρωποι που κάνουν περισσότερη έρευνα πριν φτάσουμε εκεί και πριν ξεκινήσουμε τη συζήτηση είναι πάντα επωφελής, διότι όσο πιο μορφωμένος είναι ο πελάτης, τόσο περισσότερο κατανοεί και περισσότερη έρευνα μπορεί να κάνει ένας πελάτης και τόσο καλύτερη κατανόηση έχουν τα προϊόντα που εκεί έξω, τόσο καλύτερη είναι η απόφαση που θα πάρουν στο τέλος της ημέρας.

Σχεδιάζετε να πάτε ηλιακή αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε; Το E-Smart μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.

Schreibe einen Kommentar