Γιατί δεν πρέπει να περιμένετε για ανακαλύψεις στην τεχνολογία ηλιακών μπαταριών πριν εγκαταστήσετε το ηλιακό

3
Γιατί δεν πρέπει να περιμένετε για ανακαλύψεις στην τεχνολογία ηλιακών μπαταριών πριν εγκαταστήσετε το ηλιακό

Αυτήν τη στιγμή η Αυστραλία βλέπει μια έκρηξη εγκαταστάσεων σε ηλιακά συστήματα στον τελευταίο όροφο. Δεδομένης της τεράστιας δημοτικότητας της ηλιακής ενέργειας, μπορεί να φαίνεται ότι σχεδόν κάθε νοικοκυριό έχει ένα ηλιακό σύστημα. Εάν δεν έχετε ηλιακό, ίσως σχεδιάζετε να το αποκτήσετε στο μέλλον.

Συχνά συναντάμε ένα υποσύνολο ανθρώπων που θα ήθελαν ένα ηλιακό σύστημα – και συχνά το ίδιο θα μπορούσε αποκτήστε ένα τώρα – αλλά έχετε την ιδέα σε παύση εν αναμονή μελλοντικών προόδων στην τεχνολογία ηλιακών μπαταριών. Συχνά το σκεπτικό είναι ότι πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο να περιμένουν τις εξελίξεις στην τεχνολογία των μπαταριών και ότι μέχρι τότε η απόκτηση ενός ηλιακού συστήματος στην ταράτσα δεν έχει νόημα για αυτούς. Αυτή η εσφαλμένη αντίληψη είναι κοινή, αλλά θέλουμε να σας συμβουλεύσουμε γιατί δεν συνιστούμε να περιμένετε για ανακαλύψεις στην τεχνολογία ηλιακών μπαταριών πριν εγκαταστήσετε ηλιακό.

Γιατί δεν είναι σοφό να παίζετε το παιχνίδι αναμονής με την τεχνολογία Solar Battery

Μην μας παρεξηγείτε, μας αρέσει να βλέπουμε τους πελάτες να είναι συνετοί και να κάνουν την έρευνά τους πρώτα όταν πρόκειται να μεταβούν σε μια καυτή τάση – συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας ηλιακής ενέργειας και μπαταρίας. Αλλά είναι επίσης απαραίτητο να αναγνωρίσετε ότι συχνά δεν έχει νόημα να καθυστερείτε να αποκτήσετε κάτι που θα μπορούσε να αρχίσει να σας αποφέρει οικονομικά, περιβαλλοντικά και εξοικονόμηση ενέργειας.

Αυτό συμβαίνει όταν εξετάζουμε την εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας με βάση τις μελλοντικές προόδους στην τεχνολογία μπαταριών ειδικότερα. Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να παρακολουθούμε τις αναδυόμενες προόδους και να τις περιμένουμε με ανυπομονησία. Ωστόσο, η αναμονή για την παροχή ηλιακής ενέργειας σήμερα απλώς και μόνο επειδή η τεχνολογία μπαταριών εξακολουθεί να αναπτύσσεται έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε την ηλιακή ενέργεια σήμερα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είναι δυνατό να προσθέσετε μια ηλιακή μπαταρία σε μια υπάρχουσα εγκατάσταση. Σε τελική ανάλυση, η απόφαση για την μπαταρία δεν χρειάζεται να καθυστερήσει τώρα μια ηλιακή εγκατάσταση στον τελευταίο όροφο.

Είναι δυνατό να αλλάξει με τις αλλαγές στον ηλιακό τομέα

Μια επιπλέον ανησυχία που έχουν οι πελάτες μας είναι η πιθανή μείωση των υφιστάμενων κινήτρων, όπως οι εκπτώσεις και τα τιμολόγια τροφοδοσίας (FIT). Για μερικούς, αυτές οι ανησυχίες πραγματικά οδηγούν τους ανθρώπους να επιταχύνουν τα ηλιακά τους σχέδια, ώστε να μπορούν να έχουν επιπλέον οφέλη όσο μπορούν ακόμα. Αλλά για μερικούς ανθρώπους αυτό απλά δεν είναι δυνατό αυτή τη στιγμή. Ορισμένοι πελάτες πιστεύουν επίσης ότι μπορεί να μην αξίζει τον κόπο τους στο μέλλον εάν αυτά τα κίνητρα δεν ισχύουν πλέον όπως είναι σήμερα.

Δεν είναι μυστικό ότι τα επόμενα χρόνια θα μπορούσε να υπάρξει μια προσαρμογή στα υπάρχοντα κίνητρα σχετικά με την εγκατάσταση και τη λειτουργία ηλιακών πάνελ. Αυτή είναι ακριβώς η πραγματικότητα. Αλλά συμβαίνει επίσης ότι καθώς ένα κίνητρο, όπως το feed-in tariff (FIT) μπορεί να μειωθεί, άλλες πρωτοβουλίες για την παροχή κινήτρων για την εξαγωγή υπερβολικής ηλιακής ενέργειας πρόκειται να εμφανιστούν. Υπάρχει μια ανοδική τάση στη χρήση της ηλιακής ενέργειας σε blockchain και κοινότητα. Δεν πιστεύουμε ότι τα κίνητρα για την ηλιακή ενέργεια θα εξαφανιστούν. Τελικά, ανεξάρτητα από τις προσαρμογές που μπορεί να γίνουν στις γύρω από τις εξαγωγές ηλιακής ενέργειας, ένα ηλιακό σύστημα στον τελευταίο όροφο πρόκειται να παραμείνει ένα καταπληκτικό εργαλείο για τη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας τα επόμενα χρόνια.

Η σοφία στην αποθήκευση της ηλιακής γνώσης

Εάν κάποιος τώρα αισθάνεται ότι έχει χάσει χρόνο για να πάρει ηλιακή ενέργεια, είναι σημαντικό να αναγνωρίσει ότι η εις βάθος σκέψη για ένα ηλιακό σύστημα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη – απλώς είναι καλύτερο να το διοχετεύσετε στη σωστή περιοχή. Αντί να εστιάσετε στο μέλλον των μπαταριών αυτή τη στιγμή, εστιάστε στο να αποκτήσετε μια ισχυρή και ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το πώς να αναζητήσετε έναν ποιοτικό εγκαταστάτη ηλιακών. Επίσης, πώς να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη μιας ηλιακής εγκατάστασης μόλις τοποθετηθεί.

Ακολουθώντας αυτήν την προσέγγιση, είναι δυνατό να βελτιστοποιηθούν τα οφέλη μιας ηλιακής εγκατάστασης στο μέλλον και – αντί να περιμένουμε χρόνια – να αρχίσουμε να αποκομίζουμε τα οφέλη αυτής της διαδικασίας σήμερα. Στη συνέχεια, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, κοιτάξτε να προσθέσετε μια ηλιακή μπαταρία στο μείγμα.

Schreibe einen Kommentar